fbpx

Økologisk kødfri fars – med tomat og timian

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars er et hurtigt og nemt alternativ til kød – perfekt til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil. Økologisk kødfri Fars fås i tre lækre smagsvarianter, når du vil tage en kødfri dag eller bare vil fylde hverdagen med velsmagende grønne retter.

 

Ingredienser: Økologisk kikærtemel, økologiske kartoffelflager, økologisk løgpulver, salt tilsat jod, økologiske solsikkekerner, økologisk timian, økologiske tomatstykker, økologisk tomatpulver, økologisk grov peber, økologisk æble, økologisk persille, stabilisator: xanthangummi, økologisk chili, enzymatisk hydrolyseret vegetabilsk protein (økologisk raps).
Kan indeholde spor af gluten.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1399 kJ/334 kcal

Fedt5,4 g

– heraf mættede fedtsyrer0,9 g

Kulhydrat53 g

– heraf sukkerarter5,1 g

Kostfibre11 g

Protein12 g

Salt4,36 g

Næringsindhold pr. 100 g færdigstegt produkt

Energi664 kJ/159 kcal

Fedt5,1 g

– heraf mættede fedtsyrer1,2 g

Kulhydrat18 g

– heraf sukkerarter2 g

Kostfibre3,7 g

Protein8,2 g

Salt1,57 g

HOW TO

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk kødfri fars
3 æg
Ca. 2 dl koldt vand eller mælk

1. Hæld posens indhold i en skål.
2. Tilsæt 3 æg og 2 dl vand eller mælk. Rør det hele godt sammen og lad farsen hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsi­stens.
3. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.

 

Tip. Få mere struktur ved at tilsætte 50-100 g. solsikke­kerner, hakkede nødder eller grøntsager til farsen.