fbpx

Økologisk kødfri fars – klassisk, mildt krydret

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars er et hurtigt og nemt alternativ til kød – perfekt til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil. Økologisk kødfri Fars fås i tre lækre smagsvarianter, når du vil tage en kødfri dag eller bare vil fylde hverdagen med velsmagende grønne retter.

 

Ingredienser: Økologisk kikærtemel, økologiske kartoffelflager, økologisk løgpulver, salt tilsat jod, økologisk sort peber, stabilisator: xanthangummi.
Kan indeholde spor af gluten.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1380 kJ/330 kcal

Fedt2,8 g

– heraf mættede fedtsyrer0,5 g

Kulhydrat58 g

– heraf sukkerarter3,3 g

Kostfibre11 g

Protein12 g

Salt4,36 g

Næringsindhold pr. 100 g færdigstegt produkt

Energi658 kJ/157 kcal

Fedt4,2 g

– heraf mættede fedtsyrer1,0 g

Kulhydrat19,6 g

– heraf sukkerarter1,4 g

Kostfibre3,6 g

Protein8,2 g

Salt1,57 g

HOW TO

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk kødfri fars
3 æg
Ca. 2 dl koldt vand eller mælk

1. Hæld posens indhold i en skål.
2. Tilsæt 3 æg og 2 dl vand eller mælk. Rør det hele godt sammen og lad farsen hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsi­stens.
3. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.

 

Tip. Få mere struktur ved at tilsætte 50-100 g. solsikke­kerner, hakkede nødder eller grøntsager til farsen.