fbpx

Økologisk kødfri fars – indisk krydret med karry

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars er et hurtigt og nemt alternativ til kød – perfekt til dig, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil. Økologisk kødfri Fars fås i tre lækre smagsvarianter, når du vil tage en kødfri dag eller bare vil fylde hverdagen med velsmagende grønne retter.

 

Ingredienser: Økologisk kikærtemel, økologiske kartoffelflager, økologisk løgpulver, salt tilsat jod, karry (økologisk sennep), økologisk sort peber, stabilisator: xanthangummi.
Kan indeholde spor af gluten.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1381 kJ/330 kcal

Fedt3,2 g

– heraf mættede fedtsyrer0,6 g

Kulhydrat57 g

– heraf sukkerarter3,4 g

Kostfibre11 g

Protein12 g

Salt4,16 g

Næringsindhold FÆRDIGSTEGT PRODUKT pr. 100g

Energi658 kJ/157 kcal

Fedt4,4 g

– heraf mættede fedtsyrer1,1 g

Kulhydrat19,3 g

– heraf sukkerarter1,5 g

Kostfibre3,8 g

Protein8,2 g

Salt1,51 g

HOW TO

1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk kødfri fars
3 æg
Ca. 2 dl koldt vand eller mælk

1. Hæld posens indhold i en skål.
2. Tilsæt 3 æg og 2 dl vand eller mælk. Rør det hele godt sammen og lad farsen hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt evt. mere væske til du opnår den ønskede konsi­stens.
3. Farsen formes med en ske som frikadeller eller i hånden som falafler. Steg dem i olie på en varm pande, ved middel varme til de er gyldne på begge sider.

 

Tip. Få mere struktur ved at tilsætte 50-100 g. solsikke­kerner, hakkede nødder eller grøntsager til farsen.