Wraps med græskarmos

4 personer

Ingredienser

4 wraps
20 små tomater
8 radiser
8 blade frisk salat
10 ærtebælge
1 håndfuld røde spire
4 spsk. sauerkraut
2 spsk. sesamfrø

Græskarmos
1 hokkaido græskar
2 spsk. olivenolie
2 tsk. kokossirup (eller anden sirup, honning)

1 pose Valsemøllen Øko. Hummus Original

 

1 portion Green Life Økologisk Hummus, original

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200 grader. Halver græskaret, fjern indmaden og læg det i ovnen på en bageplade. Bag i 35 minutter indtil græskaret er blødt og har taget farve i kanterne.
Skrab kødet ud med en ske eller en gaffel og kom det op i en skål sammen med olivenolie og kokossirup. Smag til med salt og peber.
Lav hummusen efter direktion på bagsiden af pakken.
Halver radiser og tomater. Bælg ærtebælge.
Læg alle wraps i ovnen og giv dem 5 minutter før hummus, græskarmos, tomater, radiser, salat, ærter, spire, sauerkraut og sesamfrø kommes ovenpå.
Server eventuelt med en klat yoghurt ovenpå.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.