vegetarburger med rødbede- og hummusbøf

2 pizzaer

Ingredienser

 

2 burgerboller (find opskrift på burgerboller her)
2 tomater
1 avokado
2 spsk. pesto
2 tsk. plante mayonnaise
salat

bøffer
1 pose Valsemøllen Green Life øko hummus, original
1 rødbede
1½ skive toastbrød
1½ spsk. hvedemel
2 spsk. kogt lys quinoa

fedtstof til stegning

Fremgangsmåde

Lav hummusen efter anvisning på pakken.

Kom den i en foodprocessor sammen med rødbeden, efter rødbeden er skåret ud i minde tern og blend.
Kom blandingen op i en stor skål.

Kom toast i en blender og blend det til krummer.
Tilføj krummerne til skålen sammen med quinoa og hvedemel.
Rør godt rundt og form 4 bøffer. Steg dem på en varm pande i fedtstof.

Rist bollerne let. Skær tomat og avokado ud i skiver.
Smør pesto på den nederste bolle og kom herefter bøffer på efterfulgt af tomat, avokado og salat.
Smør top-bollen med mayonnaise og luk burgeren.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand (ca. 16°C)
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.