2 pizzaer
2 burgerboller (find opskrift på burgerboller her)
2 tomater
1 avokado
2 spsk. pesto
2 tsk. plante mayonnaise
salat
bøffer
1 pose Valsemøllen Green Life øko hummus, original
1 rødbede
1½ skive toastbrød
1½ spsk. hvedemel
2 spsk. kogt lys quinoa
fedtstof til stegning
Lav hummusen efter anvisning på pakken.
Kom den i en foodprocessor sammen med rødbeden, efter rødbeden er skåret ud i minde tern og blend.
Kom blandingen op i en stor skål.
Kom toast i en blender og blend det til krummer.
Tilføj krummerne til skålen sammen med quinoa og hvedemel.
Rør godt rundt og form 4 bøffer. Steg dem på en varm pande i fedtstof.
Rist bollerne let. Skær tomat og avokado ud i skiver.
Smør pesto på den nederste bolle og kom herefter bøffer på efterfulgt af tomat, avokado og salat.
Smør top-bollen med mayonnaise og luk burgeren.
1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand (ca. 16°C)
½ dl olivenolie
1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.
Giver 350 g færdig hummus.