Salatbowle med hummus & falafler

4 personer.

Ingredienser

1 portion Green Life Øko Hummus
4 pastinakker
2 spsk. olivenolie
1 tsk. chiliflager
Havsalt
1½ dl hvid quinoa
1 håndfuld frisk mynte
½ spidskål
10 cherrytomater
4 gulerødder
12 falafler

 

TAHINDRESSING
2 spsk. tahin (sesampasta)
1 spsk. olivenolie
Saft fra ½ citron
1-2 spsk. vand
Salt og peber

 

1 portion Green Life Økologisk Linsehummus, original

Fremgangsmåde

Lav hummussen som anvist på pakken. Skræl pastinakker, skær ud i små tern og vend dem med olivenolie, chiliflager og havsalt. Bred blandingen ud på en bageplade med bage­papir og bag dem i ovnen ved 225°C i ca. 20-25 minutter.

 

Skyl quinoaen og kog den efter anvisningen på pakken. Kom den kogte quinoa i en skål. Hak mynten groft, snit spidskålen fint og halvér tomaterne. Hvis du har en spiralizer, så kør gulerødderne derpå til tynde nudler, eller skær dem ud i små tern. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med citronsaft og salt. Anret alle elementerne i fire skåle.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.