Radicchiosalat med avokado og hummus

til 4 personer

Ingredienser

Salat
1 hoved radicchiosalat
2 ferskner
1 stor avokado
1 rødløg
2 spsk. Finax Øko hampefrø
50 g feta

Dressing
½ citron, saften
1 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie

1 pose Valsemøllen Green Life øko Linsehummus

Fremgangsmåde

Bræk bladene af salathovedet og læg dem i en stor salatskål.
Snit løget fint.
Skær ferskenerne i både.
Skær avokadoen over og tag kernen ud og pil skrællen af. Hvis avokadoen er moden nok, kan du nænsomt pille den af med fingrene. Snit ligeledes avokadoen fint.
Kom alle tre komponenter op i salatskålen.
Drys de 2 spsk. hampefrø udover salaten.

Hæld alle ingredienser til dressingen i en lille skål og rør dem sammen. Hæld den derefter ud over salaten.

Lav linsehummusen efter opskrift på bagsiden af pakken og kom lidt af linsehummusen ovenpå salaten.

Linseummus

1 ps. Green Life Økologisk linsehummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.