Ingredienser

Pizza

1 pakke færdig pizzadej (du kan selvfølgelig også laves selv se hvordan her)
½ granatæble, kerner herfra
2 gule beder
1 stor håndfuld radisespirer

dressing
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
2 spsk. olivenolie

Hummus 
1 portion Green Life Økologisk Hummus, original
1 stor rødbede
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Lav hummusen efter anvisning på pakken.

Skær rødbeden i grove stykker og vend dem i olie.
fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag indtil møre ved 220 (varmluft 200) i ca. 15 minutter.
Kom det op i en foodprocessor sammen med hummusen og blend det hele sammen.
Fordel hummusen ud på pizza-dejen. Bag i 15-20 minutter, indtil pizzaens kanter tager farve.
Skræl den gule bede og skær den i tynde skiver. Læg dem på den færdigbagte pizza sammen med radisespirer og granatæbler.
Lav dressingen i en lille skål, smag til med salt og peber, og hæld den ud over pizzaen.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.