Pitabrøds”pizza” med hummus & syltede rødløg

4 stk.

Ingredienser

4 pitabrød
1 portion Green Life Øko Hummus
½ agurk i små tern
65 g frisk rucola
75 g blød feta
2 spsk. ristede pinjekerner

 

SYLTEDE RØDLØG
2 rødløg
½ dl æblecidereddike
½ dl vand
1 tsk. salt
4 spsk. sukker
1 tsk. sorte peberkorn

 

1 portion Green Life Økologisk Linsehummus, original

Fremgangsmåde

Pil rødløgene, skær dem i tynde skiver og kom dem i et rent sylteglas. Hæld æblecidereddike og vand i en gryde, og tilsæt salt, sukker og peber. Giv det et kort opkog. Hæld lagen over løgene, kom låg på og sæt glasset på køl. De syltede rødløg kan holde i ca. 14 dage på køl.

 

Lav hummussen i følge anvisningen på pakken. Rist pitabrødene, til de er gyldne og sprøde. Smør hvert pitabrød med hummus, og top med agurketern, rengjort rucola, feta og ristede pinjekerner. Drys med salt og peber inden servering.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.