Friske forårsruller med hummus

4 personer

Ingredienser

10 rispapirblade
½ mango
2 avokadoer
1 agurk
1 hoved hjertesalat
1 bundt asparges
Spirer
1 portion Green Life Økologisk Hummus, original

Fremgangsmåde

Skær mango, agurk og avokado i skiver.
Knæk bunden af aspargesen af og skyld dem.
Læg rispapirerne i blød i koldt vand, et af gangen, og lad det bløde op (ca. 2 minutter).
Læg papiret ud på et skærebræt og læg fyldet på.
Rul det langsomt en halv omgang, fold siderne ind og fold det resten af vejen. Læg rullerne på staniol for at undgå de klistrer sig fast.
Lav hummusen som angivet på pakken og server den til de friske forårsruller.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.