Foccaciabrød med rosmarin og tomat

1 stk.

Ingredienser

15 g gær
3 dl vand
1 tsk. havsalt
2 spsk. olivenolie
Ca. 150 g durummel
Ca. 275-300 g hvedemel

 

TOPPING
6-8 cherrytomater
4 spsk. olivenolie
1 tsk. havsalt
Frisk rosmarin

 

1 portion Green Life Økologisk Hummus, chili

Fremgangsmåde

Rør gær ud i vand og tilsæt salt og olie. Rør durummel i, og tilsæt hvedemel lidt ad gangen. Dejen må endelig ikke blive for tør, så hold evt. lidt mel tilbage. Ælt dejen godt sammen, og lad den hæve et lunt sted i ca. 1 time.

 

Når dejen har hævet, vendes den ud i en springform eller bradepande beklædt med bagepapir. Lad dejen hæve igen i ca. 40 minutter. Fordel tomater ovenpå brødet sammen med olie, salt og frisk rosmarin. Bag brødet ved 225°C, varmluft i ca. 25 minutter, til det er gyldent og sprødt. Server det lune brød med en friskrørt hummus.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.