Faste Ingredienser

Valsemøllen Green Life øko Linsehummus
Kylling eller oksekød stegt på panden og skåret i skiver
Avokado med finax sesamfrø
Sæsonens grøntsager. I vinterhalvåret kål, løg og rødbeder. I sommerhalvåret: tomat, asparges og forårsløg
Grøntsager til dyppelse: sødekartoffelfritter, kartoffelfritter, selleri, agurk osv.
Brød eller boller: Finax grødboller

 

Fremgangsmåde

Placer en portion hummus i en rund skål eller på en tallerken.
Steg kødet på panden med en smule fedtstof, salt og peber. Placer det i skålen.
Skær avokado i skiver og placer det i skålen.
Lav en blandet salat af sæsonens grøntsager og placer det i skålen.
Skær grøntsagerne til dyppelse i stave og placer det i skålen.
Bag Finax Grødboller som anført på pakken. Bræk den gerne over og placer den i skålen ved siden af linsehummus’en.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Linsehummus.
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.