Bagte auberginer med blomkåls tabbouleh og hummus

4 personer

Ingredienser

2 auberginer
4 spsk. olivenolie
1 blomkål
½ granatæble
1 bundt koriander
8 grønne tomater
1 øko citron, saft og skal

1 pose Valsemøllen Green Life Øko Hummus, Chili

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader.

Halvér auberginerne og snit kødet med en kniv, så der dannes dybe tern. Kom 1 spsk. olivenolie og lidt salt på hver halve aubergine og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, indtil de er gyldne.
Pluk blomkålen i buketter og kom dem i en foodprocessor. Blend indtil det er blevet til små ris. Kom det hele op i en skål.
Hak koriander og pil kernerne ud af granatæblet. Bland dem i blomkålsrisen.
Riv citronskal og pres saften ud over blandingen. Vend det godt.
Lav hummusen efter instruktioner på bagsiden af pakken.
Server de bagte auberginer med blomkålstabboulehen, grønne tomater og en klat hummus.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus.
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.