Bagt kartoffel med hummus, quinoa og blåbær

2 stk.

Ingredienser

2 søde kartofler
1 dl. quinoa
1/2 bundt mynte
1 dl. yoghurt
1 håndfuld blåbær
2 spsk. ø.ko rapsolie
Røde spirer

1 pose Valsemøllen Green Life øko. Linsehummus

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200°C (varmluft 180°C)
Prik med en gaffel huller i de søde kartofler, gerne 7-8 stik. Bag i ovnen i 40 minutter.
Kog quinoaen efter anvisning på pakken.
Hak myntebladene groft.
Når quinoaen er færdig, skyld den og lad den dryppe af. Bland den herefter med den hakkede mynte og olien.
Lav hummusen efter anvisning på pakken.
Tag de søde kartofler ud af ovnen og skær dem op på midten.
Fyld den med quinoa, yoghurt, hummus og blåbær og top med røde spirer.

Hummus

1 ps. Valsemøllen Green Life øko Linsehummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.