Kålwraps med hummus og avocado

4 stk.

Ingredienser

4 store kålblade, fx. savojkål, spidskål eller rødkål
1 portion Green Life Øko Hummus
1 moden avocado i skiver
1 håndfuld ærtespirer
1 peberfrugt i tynde strimler
4 spsk. mandler, gerne ristede

 

1 portion Green Life Økologisk Hummus, chili

Fremgangsmåde

Skyl og dup kålbladene helt tørre. Fordel hummus og resten af fyldet på kålbladene, og rul dem sammen – server med det samme.

 

Et par gode tips
Hvis du gerne vil have en blødere wrap, kan du dampe kålbladene helt kort, inden fyldet kommes i. Du kan naturligvis også bruge tortillawraps i stedet for kålblade.

Hummus

1 ps. Green Life Økologisk Hummus
2 dl koldt vand
½ dl olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hæld hummusblandingen i en skål, og tilsæt vand og olivenolie.
2. Rør blandingen sammen med en ske.

Giver 350 g færdig hummus.